Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

19-11-2015

Taekvondo meistari ar medaļām sveic Daugavpili valsts svētkos!


Daugavpils Taekvondo centra „Jitae” audzēkņi sveic Latviju un Daugavpili valsts svētkos ar izcīnītām Latvijas čempionāta medaļām. Kopumā iegūtas 23 godalgas, pie tam pēc 15 gadu pārtraukuma sacensībās bija spiests piedalīties arī treneris Boriss Ivanovs.

 

Uz Ventspilī notikušo Latvijas čempionātu Daugavpils komanda devās nelielā sastāvā, taču tas netraucēja iegūt 23 medaļas. Komandas treneris Boriss Ivanovs uzskata, ka lielā mērā palīdzējis arī Daugavpilī notikušais Eiropas junioru čempionāts, kas ļāvis arī sportistiem izvērtēt savu darbu. Ivanovs vēlreiz izteica pateicību Daugavpils domei, Sporta pārvaldei un Daugavpils Olimpiskajam centram par palīdzību sacensību organizācijā.

 

Par Latvijas čempioniem olimpiskajā taekvondo (sparingi) kļuva Dzintars Bogdanovs, Kevins Konopeckis, Kirils Jakovļevs un Iļja Čemis. Otrās vietas ieguva Romāns Brukovs, Antons Vavilovs, Māris Gedroics, Kirils Ivanovs, Edgars Volkovs, Aleksandrs Nuždins. Trešās vietas Aleksandram Minkevičam, Dzintaram Bogdanovam, Gļebam Pozņakam, Andrejam Lapkovskim.

 

Tehniskajos vingrinājumos par valsts čempioniem kļuva: Aleksandrs Minkevičs (kadetu un junioru grupā), Aleksandrs Nuždins (pieaugušo grupā un komandu grupā), kā arī treneris Boriss Ivanovs komandu sacensībās.

 

Kā atzina Ivanovs, viņš sacensībās nebija startējis kopš 2000. gada, kad ieguva otro vietu pasaules čempionātā Parīzē. Šoreiz to nācās darīt piespiedu kārtā viena no komandas dalībnieka savainojuma dēļ. Tā esot bijusi interesanta pieredze.

 

Otrās vietas šajā vingrinājumā: Jurijam Bogdanovam, Kevinam Konopeckim, Maksimam Čukinam, savukārt bronza Dzintaram Bogdanovam.

 

 

 

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ