Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-11-2015

DU basketbolistes turpina uzvarēt


Veiksmīgi jauno JSBL sezonu iesākušas Daugavpils Universitātes spēlētājas. Otrajā mačā savā laukumā izdevās apspēlēt ZAP Lounge. Panākumi arī jaunatnes čempionāta spēlēs.

Svētdien Kultūras un sporta pils sporta zālē norisinājās uzreiz četras sieviešu basketbola čempionāta spēles. Kā pirmās laukumā devās gados vecākās DU basketbolistes, kuras uzņēma ZAP Lounge, kā sastāvā bija vairākas bijušās Latvijas izlases spēlētājas ar Ilzi Osi-Hlebovicku priekšgalā.

 

Pēc uzvaras čempionāta atklāšanas spēlē DU meitenes pārliecinoši tika galā arī ar ZAP Lounge. Lai arī spēles gaitā bija pāris kritumi, šaubu par uzvaru neradās ne brīdi un beigās pelnīts panākums ar rezultātu 85:69. Rezultatīvākā ar 24 punktiem komandā bija Liza Čumika, 20 punktus pievienoja Tatjana Savicka, bet 18 Laura Gribuste. Vismaz divus punktus guva vēl septiņas spēlētājas.

Dienas turpinājumā Daugavpils basketbolistes tika pie graujošām uzvarām Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionātā, divas reizes pārspējot Tukumu un vienu reizi Ogri.




Atpakaļ