Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-11-2015

Karatistu panākumi Lietuvā


 

7. novembrī Lietuvas pilsētā Kauņa norisinājās XII Starptautiskais karatē čempionāts „Tiger Way”. Tajā piedalījās vairāk kā 300 karatisti no Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas, Krievijas un Polijas karatē klubiem. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents A. Komars, 6. dans) audzēkņi un karatē Meistari. Turnīrs notika uz 6 tatami, dažādās vecuma kategorijās KATA (kompleksi) un KUMITE (divcīņa) disciplīnās. Grūtā konkurentu cīņā „LFSKA” komanda izcīnīja 9 medaļas. Par čempioniem savās vecuma kategorijās kļuva Mihails Sazonovs un Ēriks Medņikovs, sudraba medaļa – Aleksandrai Petrovskai, bronzas medaļu ieguvēji: Vinsents Sivačovs, Aleksandra Petrovska, Edvīns Juršens, Laura Lapkovska un Ēriks Medņikovs (divreiz). Stiprāko pieciniekā iekļuva arī Vladislavs Kaveckis, Vilnis Kokins un Veronika Bogdanova.

Ar speciāliem kausiem Lietuvas Karatē Federācija apbalvoja Rutu Zigmantavičiuti no Panevēžas un Ēriku Medņikovu no Daugavpils – par skaistām Kumitē uzvarām.

Lielu pateicību no organizatoru puses izpelnījās Akadēmijas „LFSKA” Meistari: Valērijs Kukjans (2. dans) un Vitālijs Goršečņikovs (2. dans) – par kvalificēta un objektīva arbitru darba nodrošināšanu turnīrā.

Čempionāta noslēguma sanāksmē Andrejs Komars ar karatē federāciju pārstāvjiem apsprieda svarīgus tālākās sadarbības attīstības jautājumus.

Tuvākajā laikā Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatistiem paredzēti daudzi atbildīgi starti, galvenais no tiem ir Starptautiskais Karatē turnīrs „Baltic Funakoshi Cup”, kas notiks 5. decembrī Daugavpilī un veltīts Daugavpils pilsētas 740 gadu jubilejai.

Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem karatistiem un viņu ģimenēm, kā arī partneriem, - par mērķtiecību un atbalstu!

 

 

Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

 

Autors: info „LFSKA” 




Atpakaļ