Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-11-2015

BFC „Daugavpils” sezonu noslēdz ar zaudējumu čempioniem


Smscredit.lv futbola Virslīgas sezona ir noslēgusies. Pēdējā kārtā BFC „Daugavpils” viesos ar 0:1 piekāpās jaunajiem čempioniem FK „Liepāja”.

 

Pēdējā sezonas spēlē Daugavpils tikās ar Liepāju, kas jau priekšlaicīgi bija nodrošinājusi sev čempionu titulu. Lai arī liepājniekiem bija pārsvars, kopumā daugavpiliešu spēle bija solīda un tikai neveiksmīga epizode spēles 54. minūtē ļāva mājiniekiem gūt vārtus – precīzs sitiens padevās labākajam turnīra snaiperim Dāvim Ikauniekam. Jāpiemin, ka Liepājai laukumā devās arī kluba prezidents Māris Verpakovskis, kuram tā bija atvadu spēle. Verpakovskim bija pat iespējas gūt vārtus, bet vietā bija Vladislavs Kurakins. Spēles izskaņā tiesnesis nepamanīja pārkāpumu Liepājas soda laukumā, kas varēja dot iespēju Daugavpilij izpildīt 11 metru soda sitienu. Spēle noslēdzās ar mājinieku triumfu 1:0.

 

Otro vietu čempionātā izcīnīja „Skonto”, trešajā vietā Ventspils, tālāk sekoja Jelgava un Jūrmalas „Spartaks”. BFC Daugavpils sezonu noslēdza sestajā vietā. Sezonas gaitā daugavpilieši pa divām reizēm nospēlēja neizšķirti ar Liepāju, Ventspili un Skonto, taču cīņā ar tiešajiem konkurentiem tik labi negāja un jāsamierinās ar sesto vietu. 




Atpakaļ