Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-10-2011

Daugavpils paukotāji pasaules čempionātā ārpus simtnieka


Daugavpilspaukotāja Aleksandra Smetaņina Itālijā notiekošajā pasaules čempionātā paukošanā ar špagu ieņēmusi 118. vietu starp 155 dalībniecēm. Vīriešu konkurencē 114. vieta Jurijam Sjaņitam.

 

Itālijas pilsētā Katānijā notiekošajā čempionātā Smetaņina sāka cīņu no grupu turnīra, kur sešās cīņās tika pie divām uzvarām, kas savā apakšgrupā deva sesto vietu septiņu dāmu konkurencē. Smetaņina kā viena no pēdējām kvalificējās nākamajai kārtai, tiekot pie 117. numura.

 

Pirmās kārtas cīņā pret meksikānieti Andrea Milanu viņa piekāpās ar 12:15, tādējādi turnīrs bija beidzies. Noslēgumā ieņemta 118. vieta.

 

Vīriešu turnīrāDaugavpilsgodu aizstāvēja Jurijs Sjaņita un Artūrs Šilins. Pirmajā kvalifikācijas kārtā abi nostartēja veiksmīgi. Sjaņita savā grupā bija trešais, bet Šilins ceturtais, kvalificējoties izslēgšanas cīņām.

 

Sjaņita savu favorīta statusu pret Kirgiztānas pārstāvi neizmantoja, zaudējot ar 9:15, bet Šilins ar 7:15 piekāpās Dānijas pārstāvim. Noslēguma tabulā Sjaņitam 114. vieta, bet Šilinam 131. vieta. Abi mūsējie bija labākie no Latvijas pārstāvjiem šajā turnīrā.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ