Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

11-10-2011

Pašvaldības uzņēmumu sporta spēļu 2. posmā uzvar “Daugavpils Ūdens”


Sestdien Daugavpils BJSS lielajā zālē norisinājās otrais no četriem paredzētajiem pašvaldības struktūriestāžu un uzņēmumu sporta spēļu posmiem. Volejbolā labākā izrādījās “DaugavpilsŪdens” komanda.

 

8. oktobrī septiņas pašvaldības uzņēmumu un struktūriestāžu komandas uzsāka cīņu par uzvaru 2. sacensību posmā volejbolā. Katra komanda kopumā aizvadīja sešas spēles, tiekoties katra ar katru, pie tam vienas spēles ilgums bija astoņas minūtes. Vienlaicīgi norisinājās trīs spēles. Katrā no komandām uz laukuma bija jāatrodas divām sievietēm.

 

Vairāku bliču sastāvos bija tagadējie vai bijušie volejbolisti, kas ievērojami paaugstināja kopējo spēles līmeni. Ļoti stabili visus mačus aizvadīja “DaugavpilsŪdens”. Vairāki pretinieki tika pārspēti ļoti pārliecinoši, bet sīvākās bija cīņas pret “DDzKSU” (17:12) un “Tramvaju uzņēmumu” (16:12). Lai nu kā, uzvaras visās sešās spēlēs garantēja pirmo vietu. Komandas sastāvā bija sekojoši spēlētāji: Dmitrijs Lavrenovs, Karīna Soldatenkova, Svetlana Kondratjova, Jevgēņijs Stepanko, Ēriks Količevs un Igors Solovjovs.

 

Ļoti spraigi ritēja cīņa par 2.-4. vietu. Uzreiz trīs komandām bija pa četrām uzvarām, tādēļ talkā tika ņemti savstarpējo spēļu rezultāti. Tieši pateicoties labākai iegūto un zaudēto punktu attiecībai, otrā vieta tika “Daugavpils Autobusu parkam” (punktu attiecība 26:23), bet trešie palika Izglītības pārvaldes pārstāvji (26:25).

 

Ceturtā vieta DDzKsu (24:28), bet tālāk sekoja “Daugavpils Siltumtīkli”, “Pašvaldības policija” un “Tramvaju uzņēmums”. Lielajā kopvērtējumā pēc diviem posmiem vadībā ar 16 punktiem atrodas Izglītības pārvalde, kam seko “DaugavpilsŪdens” (14), DAP (12) un Siltumtīkli (12). Nākamais posms tiks aizvadīts 22. oktobrī, bet precīza informācija tiks paziņota vēlāk.

 

2. posma rezultāti:

1.DaugavpilsŪdens 12

2. DAP 8

3. Izglītības pārvalde 8

4. DDzKSU 8

5.DaugavpilsSiltumtīkli 4

6. Pašvaldības policija 2

7. Tramvaju uzņēmums 0

 

Kopvērtējums pēc 2 posmiem:

  1. Izglītības pārvalde 16
  2. DaugavpilsŪdens 14
  3. DAP 12
  4. DaugavpilsSiltumtīkli 12
  5. DDzKSU 10
  6. Pašvaldības policija 9
  7. Tramvaju uzņēmums 4

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ