Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-11-2015

BFC „Daugavpils” pēdējās minūtēs nenotur uzvaru pār „Skonto”


Pēdējo mājas spēli Smscredit.lv futbola Virslīgā aizvadījusi BFC „Daugavpils”, kas pašā galotnē nenoturēja vienu vārtu pārsvaru, piedzīvojot zaudējumu pret „Skonto” ar rezultātu 2:3.

Pēdējā sezonas mājas spēlē BFC „Daugavpils” uzņēma Rīgas „Skonto”. Pirmajā spēles puslaikā komandas spēlēja disciplinēti, tādēļ vārtu gūšanas momentu bija maz. Bumbas kontrolē pārsvars bija rīdziniekiem, bet Daugavpils labi spēlēja aizsardzībā.

Par pamatīgu pārsteigumu 46. minūtē parūpējās BFC „Daugavpils”. Pēc Vladislava Fjodorova centrējuma bumbai nedaudz pieskārās Dmitrijs Klimaševičs, pēc kā bumba atlēca pie Jurija Sokolova, kurš izpildīja ideālu sitienu vārtu augšējā stūrī.

58. minūtē „Skonto” atspēlējās, kad precīzi 11 metru soda sitienu izpildīja Andrejs Kovaļovs. Vēl pēc četrām minūtēm Kovaļovam bija vēl viena iespēja sist pendeli, taču šoreiz viņš sita garām. Daugavpils atbildēja ar 73. minūtē Pāvela Riževska gūtajiem vārtiem.

Atlikušajā laikā „Skonto” izdarīja milzīgu spiedienu uz mājinieku vārtiem, kas vainagojās ar Ofosu Apijas vārtiem 85. minūtē. Diemžēl kompensācijas laika pirmajā minūtē „Skonto” izdevās iesist arī vēlreiz, nodrošinot dramatisku uzvaru ar 3:2.

BFC „Daugavpils” sezonu noslēgs izbraukumā pret Latvijas čempioni FK „Liepāja”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ