Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-10-2011

Atklāts jaunais futbola stadiona “Celtnieks” segums


Svētdien tika atklāts jaunais mākslīgais stadiona “Celtnieks” segums. Uz svinīgo atklāšanas ceremoniju bija ieradusies Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

 

Svētdienas pēcpusdienā notika patīkams notikums pilsētas sporta dzīvē – futbola stadiona “Celtnieks” jaunā mākslīgā seguma atklāšana. Ar UEFA, LFF un Daugavpils Domes atbalstu “Celtnieka” novecojušo dabīgo segumu nomainīja mākslīgais 4. paaudzes segums, uz kura varēs aizvadīt ne tikai Latvijas čempionāta, bet arī Eirokausu spēles. Ar laiku šeit tiks uzstādīts mākslīgais apgaismojums, izremontētas tribīnes un ģērbtuves, lai viss atbilstu augstākajām prasībām.

 

Uz svinīgo atklāšanas ceremoniju ieradās viens no vadošajiem Latvijas futbola cilvēkiem Jānis Mežeckis, kurš izteica cerību, ka šajā stadionā izaugs labi futbolisti, sekojot Artjoma Rudņeva, Aleksandra Isakova un Ivana Lukjanova piemēram. Ar viņa palīdzību tika svinīgi pārgriezta lente, bet pirmo sitienu uz jaunā laukuma izdarīja domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

 

Par svētkiem visiem sanākušajiem līdzjutējiem izvērtās Latvijas 1. futbola līgas spēle starp “BFC Daugavu” un “Jelgavu-2”. Aizvadot labu maču, daugavpilieši izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0. Pirmos vārtus guva Ričards Raščevskis, bet otros Māris Jasvins. Stadions iesvētīts ar uzvaru!

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ