Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-10-2011

Sporta ziņas


Jaunie cīkstoņi cīnījās par Daugavpils BJSS kausiem (10.10)

 

8. un 9. oktobrī sporta kompleksā „Celtnieks” tika aizvadīta Daugavpils BJSS kausa izcīņa brīvajā cīņā, uz kuru ieradās arī sportisti no Rīgas, Ķekavas, Jelgava un Aizkraukles.

 

Kopumā par uzvarētāju kausiem divās vecuma grupās (1997.-1999. dzimšanas gads un 2000./2003. dzimšanas gads) cīnījās vairāk nekā 100 sportisti. Jaunākajā vecuma grupā savās svara kategorijās pie uzvarām no Daugavpils tika Vladislavs Raņševs, Marks Vasiļjevs, Oļegs Gorkins.

 

Vecākajā grupā uzvaras Andrejam Smirnovam, Evanderam Servutam, Ņikitam Ponomarjovam un Ērikam Bebrišam.

 

 

Triatlons (10.10)

 

Daugavpils triatlonisti noslēguši sezonu ar sacensībām Rīgā „Sportlat balva”. Par uzvarētāju elites grupā kļuva mūsu pilsētnieks Oļegs Andrejevs.

 

Apmēram 350 skrējēji sacentās par uzvarētāju titulu. Elites sportistiem bija kopumā jāveic 8 kilometri skriešanas un 27 kilometri uz velosipēda, bet jaunākajās grupās bija jānobrauc ar riteni 20 kilometri, bet vēl seši jānoskrien.

 

Elites grupā uzvarēja Oļegs Andrejevs, bet sestais bija Aivars Uzuls, kuram labākais rādītājs 40+ vecuma grupā. 14. vietā Anatolijs Levša (pirmā vieta 50+ grupā), bet 16. pozīcijā Sergejs Gustajevs.




Atpakaļ