Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-10-2015

Ceturtdien sāksies Eiropas junioru čempionāts taekvondo


Jau šo ceturtdien Daugavpils Olimpiskajā centrā sāksies gada vērienīgākais sporta notikums Daugavpilī – Eiropas junioru čempionāts taekvondo. Oficiālā atklāšanas ceremonija ieplānota 22. oktobrī plkst. 18:00.

 

Eiropas junioru čempionātā taekvondo piedalīsies vairāk nekā 400 dalībnieku no 45 Eiropas valstīm. Šis kļūs par visu laiku vērienīgāko Eiropas junioru čempionātu, jo tik liela valstu pārstāvniecība vēl nav bijusi nevienā no čempionātiem. Prieks, ka starp dalībniekiem būs arī divi daugavpilieši – Maksims Habarovs un Viktorija Soboļeva.

 

Cīņa par medaļām ritēs 16 dažādās svara kategorijās, pie tam katrā no kategorijām vienu valsti var pārstāvēt tikai viens dalībnieks, tādēļ sacensību līmenis ir patiešām augsts.

 

Pirmās cīņas Daugavpils Olimpiskajā centrā paredzētas jau 22. oktobrī no plkst. 9:00, bet atklāšanas ceremonija paredzēta plkst. 18:00. Pirmās finālcīņas tajā pašā dienā no plkst. 19:30.

 

Arī piektdien, sestdien un svētdien cīņas sāksies plkst. 9:00, bet fināli sāksies 18:30. Ieeja uz visām cīņām būs bezmaksas.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ