Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-10-2011

Svētdien futbola stadiona “Celtnieks” jaunā seguma atklāšana


Svētdien stadionā “Celtnieks” notiks oficiālā jaunā mākslīgā seguma atklāšana. Kā pirmie uz laukuma to pārbaudīs “BFC Daugava” spēlētāji, kuri 1. līgas turnīrā sacentīsies ar “Jelgavu-2”. Sākums plkst. 15:00.

 

Stadions “Celtnieks” ir daudzu futbola cienītāju viens no iemīļotākajiem punktiem. Ilgus gadus tieši šis stadions bija pilsētas centrālais, kurā norisinājās daudzas Latvijas un starptautiskā mēroga spēles. Laiks nestāv uz vietas, un stadiona zālājs vairs neatbilda starptautiskajām prasībām.

 

Šī iemesladēļ“UEFA Hattrick” programmas ietvaros ar Latvijas Futbola federācijas unDaugavpilspašvaldības atbalstu šogad tika uzsākts darbs pie jauna moderna mākslīgā seguma uzstādīšanas. Tagad visi uzstādīšanas darbi ir pabeigti, tādējādi šeit var notikt jebkāda mēroga sacensības.

 

Visiem interesentiem klātienē iespēja novērtēt jauno stadiona zālāju būs svētdien, kad notiks oficiālā atklāšanas ceremonija. Tās sākums plkst. 14:30, bet 15:00 tiks aizvadīta Latvijas 1. līgas spēle starp “BFC Daugavu” un “Jelgavu-2”. Ieeja uz spēli būs bezmaksas.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ