Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-10-2015

Norisinājās boksa sacensības „Latvija-Lietuva-Igaunija-Baltkrievija”


No 8. līdz 9. oktobrim Daugavpils Sporta pārvaldes boksa zālē norisinājās boksa sacensības „Latvija-Lietuva-Igaunija-Baltkrievija”.

 

Bokseri no četrām valstīm sacentās četrās dažādās vecuma grupās: skolnieki, juniori, jaunieši un pieaugušie. Ringā kāpa 80 bokseri no Rīgas, Jelgavas, Olaines, Daugavpils, Paņevēžas, Visaginas, Viļņas, Kauņas, Minskas, Kaļiņingradas.

 

Šajās sacensībās bokseriem tika dotas iespējas sacensties ar augsta līmeņa pretiniekiem. Kā pastāstīja mūsu treneris Vladislavs Sokolovs sākotnēji bija paredzēti tikai sparingi, tomēr atsaucība bija tik liela, ka tika nolemts sarīkot arī sacensības, uz kurām ieradās savu valstu vadošie sportisti.

 

Par sacensību uzvarētājiem kļuva Daugavpils pilsētas bokseri. Kā atzīmēja Sokolovs, Daugavpils sevi jau ne pirmo reizi pierāda kā vietu, kurā tiek ļoti augstā līmenī organizētas sacensības, pie tam arī mūsu bokseru līmenis turpina pieaugt.

 

No Daugavpils sportistiem jāizceļ visi uzvarētāji: Rauļs Konstantinovs, Nikita Elksniņš, Nikita Šmakovs, Edgars Koržeņevskis, Nikita Atrahimovičs, Ritvars Šuļga, Evanders Servuts.

 

No 18. līdz 25. oktobrim Daugavpils labākie bokseri piedalīsies starptautiskā turnīrā Krievijā, bet galvenais sezonas starts paredzēts Polijā novembrī, kad Šuļga un Servuts piedalīsies Eiropas U19 čempionātā.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ