Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-10-2011

Izglītības pārvaldes komanda uzvar pašvaldības struktūriestāžu sporta spēļu 1. posmā!


Jau šo sestdien norisināsies pašvaldības struktūriestāžu un uzņēmumu sporta spēļu otrais posms, bet pirmajā posmā pārliecinoša uzvara Izglītības pārvaldes komandai, kas aiz sevis atstāja “Daugavpils Siltumtīklus” un “Daugavpils Policiju”.

 

Pašvaldības struktūriestāžu un uzņēmumu sporta spēļu pirmais posms tika aizvadīts 1. oktobrī Daugavpils BJSS lielajā zālē. Uz starta kopumā stājās septiņas komandas, kuras sacentās piecās organizatoru sarūpētajās stafetēs: bimbambols, puzzle, papīra kalpi, dvīņi un kartupeļu maiss.

 

Veicot visdažādāko veidu uzdevumus, komandas savā starpā noskaidroja spēcīgāko. Jau no pirmajām stafetēm vadībā izvirzījās Izglītības pārvalde, kas savu pārsvaru pārliecinoši arī nosargāja. Visās piecās stafetēs tika ieņemtas vietas labāko trijniekā, bet divas reizes tika uzvarēts. Summā deviņi punkti (uzvar vienība ar mazāko punktu skaitu) un pirmā vieta.

 

Otro vietu pēdējā stafetē izrāva “Daugavpils Siltumtīkli”, par diviem punktiem apsteidzot “Tramvaju Uzņēmumu” (TU). Interesanti, ka “Siltumtīkli” nevienā no stafetēm netika augstāk par trešo vietu, toties bija ļoti stabili (3, 4, 3, 5, 3). Tā kā TU uz sacensībām ieradās tikai trīs dalībnieku sastāvā (bija jābūt vismaz sešiem un vismaz divām no tām bija jābūt sievietēm), kas bija sacensību reglameta pārkāpums, tiesnešu kolēģija, savā starpā apspriežoties, nolēma komandu atmest uz septīto vietu.

 

Šī iemesladēļtrešā vieta tika piešķirta “Daugavpils Policijai”, kas visu sacensību garumā sīksti cīnījās par otro vietu, tomēr iegāza neveiksmīgi veiktā pēdējā stafete. Nākamais posms norisināsies 8. oktobrī Daugavpils BJSS lielajā zālē, kur komandas sacentīsies klasiskajā volejbolā. Par sporta spēļu uzvarētāju kļūs komanda, kura visu posmu kopvērtējumā iekrās lielāko punktu summu.

 

Pirmā posma rezultāti (uzvar komanda ar mazāko punktu skaitu):  

1. Izglītības pārvalde 9

 2. Siltumtīkli 18

 3. Policija 21

 4. DzKSU 22

5./6.DaugavpilsŪdens 25

5./6. Daugavpils Autobusu parks 25

7. Tramvaju uzņēmums 20 (par sacensību reglamenta pārkāpumu komanda atmesta uz septīto vietu).

 

Kopvērtējums: 1. Izglītības pārvalde 10, 2. Siltumtīkli 8, 3. Policija 6, 4. DzKSU 5, 5./6.Daugavpils Ūdens 4, 5./6. Daugavpils Autobusu parks 4, 7. Tramvaju uzņēmums 2.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ