Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-10-2011

Sporta ziņas


BFC Daugava zaudējums Ventspilī (06.10)

 

BFC Daugavas futbolisti kārtējā Latvijas 1. futbola līgas spēlē viesos ar 0:2 piekāpās „Ventspils-2”  dublieriem, kas liegs sezonu noslēgt labāko sešiniekā.

 

Spēle Ventspilī bija ļoti svarīga cīņā par iespējām sezonu noslēgt labāko sešiniekā, taču šoreiz pārsvars bija mājiniekiem, kuri to pārvērta uzvarā ar 2:0. Izskatās, ka tagad galvenais uzdevums būs noturēties labāko astotniekā, bet nākamā spēle paredzēta 9. oktobrī savā laukumā pret „Jelgavas” dublieriem.

 

 

 

„Daugava” pārbaudes mačā pārspēj „Gulbeni” (06.10)

 

Gatavojoties Latvijas futbola Virslīgas izšķirošajām spēlēm, „Daugavas” futbolisti trešdienas pēcpusdienā Gulbenē aizvadīja pārbaudes maču ar vietējo komandu. Mums uzvara ar 2:0.

 

„Daugavai” ir ļoti draudzīgas attiecības ar gulbeniešiem, tādēļ šādas pārbaudes spēles sarīkošana nebija nekas pārsteidzošs. Abu komandu treneriem tā bija lieliska iespēja dot uzspēlēt komandu rezervistiem. „Daugavas” rindās izgāja daudzi futbolisti, kuriem pēdējā laikā trūcis spēļu prakses (Eltermanis, Simonovs, Bremza, Kokins).

 

 

Neskatoties uz to, tika izcīnīta uzvara ar 2:0. Vārtus guva Vadims Logins un Andrejs Kovaļovs. Nākamā Virslīgas spēle daugavpiliešiem paredzēta 15. oktobrī viesos pret Rīgas „Skonto”.

 




Atpakaļ