Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-10-2015

Daugavpils hokejisti divreiz zaudē Liepājā


Pirmās spēles Latvijas 1. hokeja līgā aizvadījuši „Daugavpils/LDZ Cargo” hokejisti, kuri izbraukumā divreiz piekāpās „Liepāja/Juniors”.

 

Pirmā abu komandu spēle norisinājās sestdien un tajā daugavpiliešus iegāza vāji aizvadītā spēles pirmā daļa. Izmantojot vairākumu, liepājnieki izvirzījās vadībā 9. minūtē, bet otrajā periodā trīs minūšu laikā guva vēl trīs vārtus! Goda vārtus Daugavpils guva 44. minūtē, kad mazākumā izcēlās Aldis Pizāns!

 

Iespējams, ka tieši šie gūtie vārti ļāva komandai iegūt lielāku pārliecību otrajā spēlē. Šoreiz tieši „Daugavpils/LDZ Cargo” atklāja rezultātu, pie tam jau 44. sekundē! Ar precīzu metienu atzīmējās Renāts Vabiščevičs. Pirmā perioda izskaņā Liepāja atjaunoja līdzsvaru, 28 minūtē panāca 2:1, bet tālākais lūzums nesekoja. Perioda pēdējā minūtē Ivans Kokins iemeta otros mūsu vārtus!

 

Par īstu vārtu šovu hokejisti parūpējās trešajā periodā. Līdz pat 52. minūtei rezultāts saglabājās 2:2, bet tad spēlētāji vairs nebija apturami. Uz Liepājas vārtu guvumu atbildēja Ivans Kokins, savukārt 57. minūtē Liepāja guva ceturtos vārtus. Nepilnas 100 sekundes līdz pamatlaika beigām uz tablo bija jau 3:5, bet tas nebija viss. Pēc Kokina piespēles Jevgeņijs Moisejevs iemeta ceturto komandas ripu un komanda gāja uz visu banku. Daugavpilij nomainot vārtsargu pret laukuma spēlētāju, Liepāja spēja gūt sestos vārtus, bet arī tas vēl nebija punkts!

 

15  sekundes līdz pamatlaika beigām, atkal spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem, Pāvels Visvaldis Mackevičs-Maņko samazina deficītu līdz minimumam – 5:6. Laika vēl vieniem vārtiem gan nepietika un nācās samierināties ar zaudējumu.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ