Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-09-2015

„Lokomotīve” nodrošina vietu Ekstralīgā!


Polijas Nice spīdveja līgas otrajā finālcīņā Daugavpils „Lokomotīve” viesos ar 41:49 piekāpās Ostruvas „Ostrovia”, taču uzvarēja divu spēļu summā, nodrošinot vietu Polijas Ekstralīgā!

 

„Lokomotīves” spīdvejisti otro reizi kluba pastāvēšanas vēsturē kvalificējās Polijas Nice spīdveja līgas finālam. Pirmajā finālā savā trekā izdevās pārspēt „Ostrovia” ar 50:40, kas pirms izbraukuma cīņas deva desmit punktu handikapu.

 

Daugavpils komanda sacīksti iesāka ar uzvaru 4:2, ko nodrošināja Maksima Bogdanova trīs punkti un Fredrika Lindgrena viens. Diemžēl junioru braucienā mājinieki bija pārāki ar 5:1, pēc kā sekoja neizšķirts 3:3. Pirmā braucienu sērija tika noslēgta ar zaudējumu 2:4, kas pirmo reizi deva „Ostrovia” četru punktu pārsvaru – 14:10.

 

Četros nākamajos braucienos pēc kārtas tika fiksēts neizšķirts, kas bija vairāk izdevīgi „Lokomotīvei”. Devītajā braucienā patīkami pārsteidza Ķasts Puodžuks pārī ar Fredriku Lindgrenu, izcīnot dubultuzvaru! Summā jau 27:27, kas tuvināja komandu uzvarai divu sacīkšu summā!

 

Situācija vēl patīkamāka kļuva pēc desmitā brauciena, kurā Antonio Lindbeks un Andžejs Ļebedevs atveda 4:2. Šāds notikumu pavērsiens gan nesalauza mājiniekus, kuri 11. braucienā uzvarēja ar 4:2, bet nākamajā braucienā jau ar 5:1 un summā 38:34. viņu labā. Pēc neizšķirta 13. braucienā sekoja vēl viens zaudējums ar 1:5 un vairs tikai 38:46!

 

Viss izšķīrās pēdējā braucienā, kurā „Lokomotīve” nedrīkstēja zaudēt un arī nezaudēja. No starta pirmais aizbrauca Lindbeks, kurš arī uzvaru noturēja, nodrošinot komandai uzvaru divu spēļu summā un vietu Polijas Ekstralīgā!

 

Tieši Lindbeks ar 16 punktiem bija labākais mūsu komandā šajā sacīkstē. Astoņus punktus atveda cits zviedrs Lindgrens, septiņi punkti Puodžukam, seši – Ļebedevam, četri – Bogdanovam, bet Jevgeņijs Kostigovs palika bez punktiem.




Atpakaļ