Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-09-2015

BFC „Daugavpils” izcīna svarīgu uzvaru


Smscredit.lv futbola Virslīgā pie panākuma izdevies tikt BFC „Daugavpils”, kas viesos ar 2:0 apspēlēja savu tiešo konkurenti FS „Metta/LU”. Vārtus guva Rjotaro Nakano un Pāvels Riževskis.

 

Daugavpiliešiem šī spēle bija ļoti svarīga, jo zaudējuma gadījumā rīdzinieki apsteigtu mūsu vienību turnīra tabulā, savukārt uzvara ļautu palielināt pārsvaru līdz pieciem punktiem. Spēles pirmajā puslaikā daugavpilieši spēlēja disciplinēti, laiku pa laikam izveidojot ko bīstamu pie pretinieku vārtiem. Ar ļoti skaistu soda sitienu izcēlās Marks Deružinskis, kurš trāpīja pa vārtu konstrukciju. Neilgi pēc tā rīdzinieki savā soda laukumā pārkāpa noteikumus pret Juriju Sokolovu un piešķirto 11 metru soda sitienu realizēja Rjotaro Nakano.

 

Otrā puslaika ievadā BFC „Daugavpils” pēc Vitālija Dubrovska piespēles Riževskim noslēdza skaistu kombināciju, panākot jau 2:0. Ar šādu rezultātu spēle arī noslēdzās, tādējādi turnīra tabulā daugavpilieši nostabilizējās sestajā vietā. Līdz sezonas beigām atlikušas vēl četras spēles un piektajā vietā esošais „Spartaks” apsteidz Daugavpili par četriem punktiem. 




Atpakaļ