Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

25-09-2015

Sportiskā Daugavpils nedēļas nogale


Šajā nedēļas nogalē turpināsies Veselības nedēļas pasākumi, kuru laikā būs iespēja piedalīties duatlona, skriešanas un nūjošanas pasākumos, kā arī vērot augsta līmeņa sacensības grieķu-romiešu cīņā un volejbolā.

 

Galvenā uzmanība nedēļas nogalē tiks pievērsta 50. skrējienam „Daugavpils – Mežciems”, kas norisināsies sestdien. Starts bērnu skrējienam tiks dots plkst. 12:30, bet pārējo grupu dalībnieki startēs plkst. 13:00. Pēc pasākuma noslēguma apmēram plkst. 16:00 paredzēts arī izpletņlēcēju šovs. Dalībnieku reģistrācija un numuru izņemšana LKC no plkst. 10:00 līdz 12:30. Jaunāko grupu dalībnieki skries bez numuriem un bez cīņas par godalgotām vietām, bet 5, 10 un 18 kilometru distancēs noritēs cīņa par godalgām 18 dažādās grupās.

 

Jau šobrīd skrējienam pieteikušies ap 400 dalībniekiem, tādējādi tiks uzstādīts jauns skrējiena rekords. Iepriekšējais rekords bija 286 dalībnieki. Starts tiks dots Vienības laukumā!

 

Sestdien plkst. 11:00 Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks atklātais starptautiskais sporta meistaru piemiņas turnīrs grieķu-romiešu cīņā.

 

Daugavpils BJSS noritēs starptautiskais turnīrs volejbolā 1999./2000. gadā dzimušajām volejbolistēm. Turnīrā piedalās komandas no Latvijas, Lietuvas, Polijas un Krievijas.

 

Svētdien no plkst. 10 sāksies reģistrācija Latvijas kausa izcīņai duatlonā, kurā tiek aicināts pieteikties ikviens gribētājs. Sacensību sākums Stropu aktīvās atpūtas un sporta trasē paredzēts 12:00.

 

Svētdien plkst. 11 pie DU sporta kompleksa sāksies nūjošanas pārgājiens. Šo nedēļas nogali pavadām sporta zīmē!

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ