Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-09-2015

„Lokomotīves” spīdvejisti finālu iesāk ar uzvaru


Svētdien pirmo Polijas Nice spīdveja līgas finālcīņu aizvadīja Daugavpils „Lokomotīve”, kas savā trekā pārpildītu tribīņu priekšā ar 50:40 pārspēja Ostruvas „Ostrovia”.

 

Lielo finālu klātienē bija ieradušies vērot vairāk nekā seši tūkstoši līdzjutēju. Daugavpils komandas sastāvā savainojuma dēļ arī šoreiz nebrauca Jonass Kilmakorpi, pie tam neilgi pirms sacīkstēm roku bija savainojis Maksims Bogdanovs. Neskatoties uz to, „Lokomotīve” visu sacīkstes laiku atradās vadībā, lai gan pārsvars nebija liels.

 

Pirmo reizi desmit punktu pārsvaru izdevās iegūt tieši pēc pēdējā 15. brauciena, kurā uzvaru izcīnīja Antonio Lindbeks, savukārt trešais bija Fredriks Lindgrens. Lindbekam šajā vakarā 14 punkti un viņš bija labākais mūsu komandā. Pa desmit punktiem atveda Andžejs Ļebedevs un Lingrens. Pēc ilgāka laika veiksmīgi izdevās nobraukt Ķastam Puodžukam (9 punkti), toties Bogdanovam tikai četri punkti. Pateicoties uzvarai junioru braucienā, trīs punktus ieguva Jevgeņijs Kostigovs.

 

Jau 27. septembrī abas komandas tiksies vēlreiz un uzvarētāja divu sacīkšu summā iekļūs Polijas spēcīgākajā spīdveja līgā!

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ