Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

04-10-2011

Sporta ziņas


„Latgalei” zaudējums pret liepājniekiem (03.10)

 

Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvojuši „Latgales” hokejisti, kuriem neizdevās tikt galā ar „Liepājas Metalurgu-2” – 3:6.

 

Šīs divas komandas iepriekšējā gada turnīrā tikās pusfinālā, taču tad liepājnieki pastiprinājās ar savas komandas pirmo sastāvu, kas padarīja „Latgales” dzīvi ļoti smagu. Kā arī bija gaidāms, Liepāja tad uzvarēja, vēlāk triumfējot arī visā čempionātā.

 

Šoreiz favorītu lomā jau varēja ieskaitīt daugavpiliešus, taču liepājnieku rezervistu soliņš bija krietni vien garāks. 4. minūtē „Latgale” prata izvirzīties vadībā (Antons Kuzņecovs), bet 44. minūtē nekas neliecināja, ka mājiniekiem varētu izdoties tikt pie kāda punkta, jo viesi no Kurzemes jau bija pamanījušies atbildēt ar četriem vārtu guvumiem. Desmit minūšu laikā starpība tika sadeldēta līdz minimumam (3:4), tomēr galotnē aukstasinīgāki bija „Metalurga” hokejisti – 6:3.

 

Mūsu komandas labā divi vārti un viena piespēle Antonam Kuzņecovam, bet Sandim Virkstenim vārti un viena piespēle.

 

 

Jaunatnes hokeja čempionātā uzvaras (03.10)

 

Nedēļas nogalē Daugavpils Ledus hallē tika aizvadītas divas Latvijas jaunatnes hokeja čempionāta spēles. Abās uzvaras daugavpiliešiem.

 

Sestdien U-16 vecuma grupas spēlē Daugavpils BJSS tikās ar „Prizmu/Pārdaugavu”. Uzvara ar rezultātu 8:5 tika mūsējiem, bet lielisks sniegums Sandim Mežaraupam, kurš guva piecus vārtus!

 

Svētdien U-14 vecuma grupas puiši tikās ar E.Vasiļjeva hokeja skolu. Jau pirmajā periodā izdevās iegūt trīs vārtu pārsvaru, tomēr viegli neklājās, jo mača galotnē nācās sīksti cīnīties, lai uzvaru noturētu. Tas tika izdarīts – 4:3.

 

Divus vārtus guva Ēriks Guģis.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ