Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

16-09-2015

Veselības nedēļas sportiskie pasākumi Daugavpilī


Eiropas Veselības nedēļā arī šogad visiem pilsētniekiem būs iespēja piedalīties lecamauklu flešmobā, iesaistīties „Dienā bez auto”, kā arī piedalīties citās sportiskās aktivitātēs.

Visas nedēļas garumā Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skola dos iespēju ikvienam jebkāda vecuma bērnam izmēģināt spēkus kādā no 11 piedāvātājiem sporta veidiem. Bērniem būs iespēja ne tikai vērot treniņus, bet arī pašiem iesaistīties tajos.

 

22. septembrī Vienības laukumā atkal norisināsies lecamauklu flešmobs, kas iepriekšējā gadā sapulcināja vairākus simtus dalībnieku. Šoreiz šajā flešmobā būs iespēja iesaistīties arī „Coca cola” rīkotajos deju pasākumos, kuros varēs apgūt ielu dejas un salsu. Flešmobs sāksies plkst. 14:00. Šajā pašā laikā notiks arī „Diena bez auto” alternatīvo transportlīdzekļu maratons.

Visas nedēļas garumā dažādus sportiskus pasākumus piedāvās Sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas dienas centrs.

Par nedēļas krāšņāko pasākumu kļūs lielākais un vecākais skrējiens Latvijā – „Daugavpils – Mežciems”. Šis skrējiens norisināsies jau 50. reizi un pirmo reizi trasē tiks iekļauts arī Daugavpils Cietoksnis. Skrējienā varēs piedalīties ikviens gribētājs ar nosacījumu, ka reģistrēsies skrējienam līdz 25. septembrim, visu informāciju meklējot www.sportaparvalde.lv sadaļā „Daugavpils – Mežciems”. Dalībniekiem tiks piedāvātas četras dažādas distances – 1, 5, 10 un 18 kilometri. Starts paredzēts plkst. 12:30.

Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies starptautiskais sporta meistaru piemiņas turnīrs grieķu-romiešu cīņā. Sākums paredzēts plkst. 11:00, bet svētdien Stropu aktīvās atpūtas un sporta trasē tiks atklāts Latvijas čempionāts duatlonā. Šajās sacensībās tiek aicināts piedalīties ikviens, kam mājās ir velosipēds, kā arī ir vēlme paskriet. Starts paredzēts 12:00.

 

Plkst. 11:00 pie DU sporta kompleksa (Kandavas iela 1) tiks dots starts nūjošanas pārgājienam, kura laikā būs iespēja plašāk iepazīties ar šo sporta veidu.

 Programma 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ