Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-09-2015

Pirmais Daugavpils ielu basketbola nakts posms noslēdzies godam!


Piektdienas vakarā Vienības laukumā norisinājās pirmais Daugavpils ielu basketbola nakts posms, kurā pēdējās spēles izvērtās par īstu meistarības un redzes pārbaudījumu.

 

Daugavpils ielu basketbola čempionāta 4.posms pirmo reizi tika aizvadīts vēlās vakara stundās. Jaunākās grupas meitenes un puiši cīnījās pievakarē, bet vecāko grupu puiši savas spēles pabeidza deviņos vakarā jau pamatīgā tumsā.

 

Kopumā sešās grupās 25 komandas cīnījās par svarīgiem punktiem kopvērtējumā. Jaunākajā puišu grupā spraigā cīņā pie uzvaras tika „Pērkons”, kas apsteidza „Fireball” un „Zelta bumbu”.

 

Ne mazāk spraigi gāja arī vidējā grupā, kur kārtējā uzvara lietuviešiem „Golden Boys”. Finālā Utenas basketbolisti bija pārāki pār „Pride/Bret of Ruģeļi”, bet trešo vietu ieguva „Latvian Basketball Stars”.

Meitenēm visjaunākajā grupā uzvarēja „Perci”, otrās bija „Oranžās bumbas” meitenes, bet trešās „Šašliks”. Vidējā grupā uzvarēja lietuvietes „Šniofanes ir ne tik”.

 

Vecākajā grupā meitenēm „Barons” trīs spēļu sērijā ar 2:1 pieveica „West Coast”. Kā jau ierasti, visvairāk komandu bija vecākajā grupā puišiem. 11 komandu konkurencē līdz ceturtdaļfināliem aizspēlējās sešas komandas. Par pārsteigumu parūpējās „Ebey”, kas no tālākās cīņas izslēdza vienus no favorītiem „X”. Pusfinālā „Ebey” piekāpās „Daugavpils Būvniecības Tehnikumam”, bet otrā pārī bija nepieciešams pagarinājums. Par pārāk agresīvu spēli tika izslēgta komanda „Bez nosaukuma”, dodot iespēju finālā spēlēt „Just Green/Labiekārtošana-K”.

 

Krāslavas basketbolisti finālā pieveica DBT, uzvarot jau otrajā posmā pēc kārtas. „Ebey” tika pie trešās vietas, jo „Bez nosaukuma” atteicās aizvadīt šo spēli.

 

Nākamais un noslēdzošais sezonas posms norisināsies Vienības laukumā 19. septembrī.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ