Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-09-2015

BFC „Daugavpils” telpu futbolisti cieš zaudējumu pret titulēto „Nikaru”


Latvijas Telpu futbola Superkausa spēlē BFC „Daugavpils” ar 0:8 piekāpās septiņkārtējiem valsts čempioniem „Nikars”. Spēles satura ziņā gan pretinieku pārsvars nebija tik liels un daugavpilieši savas iespējas neizmantoja.

 

BFC „Daugavpils” pagājušajā sezonā debitēja Latvijas telpu futbola Virslīgā, negaidīti ieņemot augsto otro vietu. Pateicoties šim panākumam, sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās Latvijas Superkausa spēle, kurā daugavpiliešiem pretī stājās Latvijas titulētākais un viens no Eiropas labākajiem klubiem „Nikars”.

 

Kā arī varēja gaidīt, Daugavpils komanda spēlēja no aizsardzības, veidojot bīstamus pretuzbrukumus. Diemžēl pretinieku augstais līmenis bija īpaši pamanāms momentu realizācijā. Ja daugavpilieši savas iespējas izniekoja, viesi praktiski katru savu momentu pārvērta vārtu guvumā un pirmo puslaiku uzvarēja ar 6:0.

 

Otrajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi, taču šoreiz arī Daugavpils komandai izdevās veiksmīgāk nospēlēt aizsardzībā. Diemžēl gūt goda vārtus tā arī neizdevās, bet viesi guva vēl divus vārtus, nodrošinot panākumu ar 8:0.

 

Jaunā telpu futbola sezona iesāksies septembra beigās.

 

Smscredit.lv futbola Virslīgā nesekmīgu spēli aizvadīja BFC „Daugavpils”, kas mājās ar 0:4 piekāpās čempionāta līderei „Liepājai”.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ