Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

14-09-2015

„Lokomotīves” spīdvejisti iekļūst Polijas līgas finālā


Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti svētdien savā trekā ar 50:40 Polijas Nice spīdveja līgas pusfinālā pārspēja Bidgoščas „Polonia”, otro reizi kluba vēsturē iekļūstot finālā.

 

Piektdien abas komandas tikās Bidgoščā un tieši izbraukumā daugavpilieši spēra platu soli pretī iekļūšanai finālā. Sacensību gaitā „Lokomotīvei” bija pat 10 punktu pārsvars, kuru nosargāt gan neizdevās. Beigās neizšķirts 45:45, kas pirms atbildes cīņas par izteiktu favorīti padarīja „Lokomotīvi”.

 

Savā trekā Daugavpils komanda iesāka vareni, jau pēc četriem braucieniem iegūstot astoņu punktu pārsvaru – 16:8. Atsevišķos braucienos viesi spēja šo pārsvaru nedaudz samazināt, bet reāli draudi mājinieku uzvarai neradās. Panākums ar 50:40, kas ļāvis komandai otro reizi kluba vēsturē iekļūt līgas finālā.

 

Par mūsu komandas pretinieci diezgan negaidīti kļuvusi Ostruvas „Ostrovia”, kas pusfinālā pārsteidza Ribņikas ROW. Pirmā fināla sacīkste paredzēta 20. septembrī, bet atbildes mačs ieplānots 27. septembrī. Precīzas norises vietas un laiki vēl nav paziņoti.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ