Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

01-09-2015

Arta Vagale ar lielisku rezultātu kļūst par Latvijas čempioni


28. un 29. augustā Ādažos norisinājās Latvijas čempionāts lietišķajā šaušanā. Individuālajā ieskaitē par Latvijas čempioni kļuva Arta Vagale, bet vēl vairāki Daugavpils sportisti tika pie citas raudzes godalgām.

 

Visu vingrinājumu summā Daugavpils pilsētas komanda ieņēma 3. vietu starp 15 komandām. Šaušanā ar bisi no 50 metru attāluma sieviešu konkurencē par valsts čempioni kļuva Arta Vagale, kuras rezultāts 189 punkti ir viņas visu laiku labākais rezultāts, kā arī par septiņiem punktiem apsteidz Sporta meistara normu.

 

Vīriešiem līdz finālam tika Andris Vagalis (4. vieta) un Mantas Meiļiūnas (5. vieta), bet komandu ieskaitē šajā vingrinājumā Daugavpils 3. vietā.

 

Ātršaušanā ar kaujas ieroci no 25 metriem Anete Vagale ieņēma otro vietu, bet Arta Vagale bija sestā. Starp kungiem bronzas godalga Andrim Vagalim. Komandai otrā vieta.

 

Lēnajā šaušanā ar kaujas ieroci Arta Vagale sasniedza trešo labāko rādītāju, bet Anete Vagale bija piektā. Vīriešiem līdz finālam neizdevās tikt, bet komandu ieskaitē atkal trešā vieta.

 

Šaušanā ar snaipera ieroci no 300 metriem 3. vieta Daugavpils pilsētai komandu ieskaitē, bet individuāli Andris Vagalis bija labākais no mūsējiem, iegūstot 9. vietu.  

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ