Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

31-08-2015

Daugavpilieši cīnījās par brāļu Kļičko balvām


No 24. līdz 30. augustam Ukrainā norisinājās 17. starptautiskais AIBA turnīrs boksā A klasē jauniešiem par brāļu Kļičko sarūpētajām balvām.

 

Turnīrs norisinājās U19 vecuma grupā un tajā piedalījās 90 bokseri no astoņām valstīm: Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Armēnijas, Moldovas, Izraēlas, Latvijas un Lietuvas.

 

Latvijas izlasi pārstāvēja daugavpilieši Evanders Servuts (svara kategorija virs 91 kilograma) un Ritvars Šuļga (līdz 69 kg). Tāpat izlasē bija arī rīdzinieks Boriss-Angels Batavins.

 

Pirmajā sacensību dienā Batavins piekāpās Ukrainas sportistam, tādējādi augstāk par piekto vietu viņam neizdevās tikt. Otrajā dienā Šuļga uzvarēja Ukrainas pārstāvi, tiekot pusfinālā. Arī pusfinālā Šuļga cīnījās labi, tomēr pēc tiesnešu lēmuma ar 1:2 piekāpās citam ukrainim un ieņēma trešo vietu.

 

Servuts pārliecinoši tika sacensību finālā, kurā līdzvērtīgā cīņā piekāpās Ukrainas izlases bokserim, kas viņam deva otro vietu.

 

Vladislavs Sokolovs: „Turnīrs bija ļoti spēcīgs, tajā startēja tikai sporta meistari. Žēl par Servutu, kurš pārliecinoši pieveica Ukrainas bokseri, bet tiesneši nolēma piešķirt uzvaru savam bokserim. Var teikt, ka mums atņēma zelta medaļu.”

 




Atpakaļ