Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

31-08-2015

Daugavpils kausu futbolā iegūst „RSS-LRC”


Noslēgusies Daugavpils kausa izcīņa futbolā 7x7. Finālspēlē „RSS-LRC” ar 7:5 izdevās pieveikt „Norteks”. Pēc spēles noslēguma tika nosaukti labākie turnīra spēlētāji.

 

Daugavpils čempionāts futbolā noslēdzās ar grupu turnīra spēlēm, kurā triumfēja RSS-LRC, nezaudējot neviena punkta. Otro vietu ieguva „Norteks”, bet trešajā vietā ierindojās Pašvaldības policija. Ņemot vērā čempionāta rezultātus, tika noteikti arī Daugavpils kausa izcīņas pāri.

 

Par lielāko sensāciju kausa izcīņā parūpējās PŠFK „Hektors”, kas ceturtdaļfinālā izsita Pašvaldības policiju. Pusfinālos pārsteigumu nebija, jo favorīti „Norteks” un „RSS-LRC” savus pretiniekus uzvarēja diezgan pārliecinoši.

 

Par īstu saldo ēdienu kļuva fināls, kurā „RSS-LRC” ātri ieguva ievērojamu pārsvaru, taču „Norteks” nepadevās un galarezultātā zaudējums tikai ar 5:7. Pa diviem vārtiem uzvarētājiem guva V.Burlakovs un V.Vansovičs, bet zaudētājiem pa divām reizēm izcēlās M.Ziziļevs ar V.Volkovu.

 

Par finālspēles vērtīgāko futbolistu tika atzīts Vladimirs Volkovs. Par Daugavpils čempionāta labāko snaiperi kļuva Vjačeslavs Vansovičs (28 vārti, RSS-LRC), par labāko futbolistu tika nosaukts Sergejs Iļjahovs (RSS-LRC), bet labākā vārtsarga tituls Jevgeņijam Lazarevam (RSS-LRC).

 

Par labākajiem spēlētājiem savās komandās tika nosaukti: Aivis Romanovskis (PŠFK Hektors), Artjoms Kuvšinovs (Demene), Viktors Semjonovs (Kalkūni), Edgars Utāns (Pašvaldības policija), Mihails Ziziļevs (Norteks) un Valērijs Burlakovs (RSS-LRC).

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ