Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

24-08-2015

„Lokomotīve” ar skaistu uzvaru nodrošina 1. vietu!


Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti ar skaistu panākumu pār Ribņikas ROW nodrošinājuši sev pirmo vietu Polijas Nice spīdveja līgas pamatsacensībās. Pusfinālā mūsu spīdvejisti tiksies ar Bidgoščas „Polonia”.

 

Svētdien Daugavpils „Lokomotīves” stadiona tribīnes bija pārpildītas, jo mūsu klubam bija jāaizvada izšķirošā cīņa par pirmo vietu ar galveno konkurenti Ribņikas ROW. Viesos pretiniekiem tika zaudēts ar 30:60, tādēļ pirmās vietas nodrošināšanai bija nepieciešama uzvara ar jebkādu rezultātu.

 

Pirmais sacensību brauciens piezemēja komandu un tās līdzjutējus, jo tika piedzīvota neveiksme ar 1:5. Arī otrā brauciena sākums nebija tas labākais, taču pretinieku spīdvejists krita un tika diskvalificēts. Atkārtotajā startā Andžejs Ļebedevs līdz pat pēdējiem metriem cīnījās ar Kacperu Vorinu un pēdējā līkumā krita abi. Tiesnesis pieņēma lēmumu, ka vainīgais bija polis, tādēļ „Lokomotīvei” tika piešķirta dubultuzvara – Ļebedevs pirmais, Jevgeņijs Kostigovs otrais.

 

Šāds notikumu pavērsiens spārnoja komandu turpmākajiem panākumiem. Izcilu braukšanu nodemonstrēja Antonio Lindbeks, kurš uzvarēja visos piecos savos braucienos. Praktiski katrs brauciens bija ļoti sīvs, tādēļ publika varēja izbaudīt spīdveju visā savā krāšņumā.

 

Protams, ka lielākā dāvana bija komandas uzvara ar rezultātu 54:35. Stabilas sacīkstes aizvadīja Ķasts Puodžuks, kurš savā dzimšanas dienā atveda komandai 9 punktus. Tikpat atveda arī Ļebedevs, bet astoņi punkti Jonasam Kilmakorpi. Septiņi punkti Fredrikam Lindgrenam, četri Maksimam Bogdanovam, bet divi – Kostigovam.

 

Šis panākums nodrošinājis „Lokomotīvei” pirmo vietu, tādējādi pusfinālā pretī nāks ceturtā spēcīgākā komanda „Polonia”. 6. septembrī komandas tiksies Polijā, bet 13. septembrī Daugavpilī. Finālā tiks pāra uzvarētāja.




Atpakaļ