Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

20-08-2015

BFC „Daugavpils” tiek pie neizšķirta pret „Skonto”


Trešdien savā laukumā jau trešo reizi pēc kārtas neizšķirti nospēlēja BFC „Daugavpils”, kas šoreiz ieguva punktu pret Rīgas „Skonto” – 0:0.

 

BFC „Daugavpils” 19. augustā aizvadīja jau trešo spēli pēc kārtas savā laukumā, šoreiz tiekoties ar nopelniem bagātāko valsts klubu „Skonto”. Rīgas komandas sastāvā spēlēja arī Daugavpils futbola skolas audzēkņi Andrejs Kovaļovs un Oļegs Timofejevs.

 

Kā arī varēja paredzēt, iniciatīva jau no pirmajām minūtēm piederēja rīdziniekiem, bet daugavpilieši nosēdās aizsardzībā, cerot uz pretuzbrukumiem. Šāda taktika atmaksājās, jo momenti pie mūsu kluba vārtiem veidojās reti, bet pašiem radās izdevības aizskriet pretuzbrukumos.

 

Ja pirmajā puslaikā pretuzbrukumi nebija tie bīstamākie, pēc pārtraukuma viss mainījās. Īpaši aktīvi daugavpilieši aizvadīja desmit otrā puslaika minūtes, kad arī izveidoja labāko iespēju – Pāvels Riževskis, sitot ar galvu, trāpīja pa pārliktni. Kopumā otrajā puslaikā BFC „Daugavpils” spēlēja ļoti droši, veidojot pat bīstamākus momentus par pretiniekiem. Vēl vienā no epizodēm atkal iespēja izcelties bija Riževskim, bet šoreiz bumba lidoja garām vārtiem.

 

Vārti šajā spēlē tā arī netika gūti, tādējādi neizšķirts 0:0. Turnīra tabulā daugavpilieši ieņem sesto vietu, bet „Skonto” ir trešie.

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ