Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-08-2015

Noskaidroti pilsētas pludmales volejbola čempionāta uzvarētāji


Sestdien tika aizvadīts noslēdzošais pilsētas pludmales volejbola čempionāta posms, kurā tika noskaidroti labākie spēlētāji un spēlētājas 2015. gadā. Vīriešiem triumfēja Sergejs Nikolajevs kopā ar Viktoru Tarakanovu, bet meitenēm Linda Elizabete Gramberga ar Nadeždu Saveļjevu.

 

Noslēdzošajā posmā startēja seši labākie vīriešu un četri labākie meiteņu pāri. Komandas izspēlēja viena apļa turnīru, cīnoties par divu setu uzvarām līdz 21 punktam.

 

Par pilsētas čempioniem vīriešiem kļuva Nikolajevs ar Tarakanovu, kuri uzvarēja četrās no piecām spēlēm. Otrajā vietā ierindojās Latvijas U18 izlases dalībnieki Aleksandrs Nasonovs un Vadims Jančevskis, kuri arī uzvarēja četrās no piecām spēlēm, bet labāki papildrādītāji bija Nikolajevam ar Tarakanovu. Trešajā vietā Arvīds Ribickis ar Maksimu Sergejevu.

 

Dāmām pārliecinoša uzvara Grambergai ar Saveļjevu, kuras uzvarēja visās trīs spēlēs. Otrajā vietā Sabīne Utināne ar Elvitu Dolotovu, bet trešajā vietā Inga Macenko pārī ar Kristīni Žuku.

 

Tika noteikti arī labākie spēlētāji, ņemot vērā visu posmu reitingu. Vīriešiem vienāds punktu skaits bija vairākiem volejbolistiem, tādēļ tika sarīkots īpašs papildturnīrs, kurā vislabāk veicās Ribickim, kurš apsteidza Sergejevu un Tarakanovu.

 

Dāmām pirmajā vietā Saveļjeva, bet papildturnīrā par otro vietu Žuka pārspēja savu pārinieci Macenko.

 

Sacensības visas vasaras garumā rīkoja volejbola klubs „Ezerzeme” sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi.

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ