Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-08-2015

BFC „Daugavpils” atņem punktus čempionei


Sestdien otro reizi sezonā ar Latvijas čempioni FK „Ventspils” neizšķirti nospēlēja BFC „Daugavpils”. Arī šoreiz komandas nospēlēja 1:1. Vārtus mūsējiem guva Pāvels Riževskis.

Pirms spēles ar čempioni „Ventspils” daugavpilieši saskārās ar nopietnu traumu epidēmiju. Savainojumu dēļ nevarēja spēlēt tādi svarīgi futbolisti kā Vladislavs Kurakins, Ņikita Kaļiņins, Vladislavs Fjodorovs, bet diskvalifikācijas dēļ nevarēja spēlēt Jurijs Sokolovs.

Arī pats spēles sākums optimismu neviesa, jo jau 2. minūtē muļķīgā situācijā nesapratās Dmitrijs Klimaševičs un Jevgeņijs Nerugals, ieraidot bumbu savos vārtos. Kopumā ventspilniekiem bija liels teritoriāls pārsvars, bet vārtu gūšanas momentu nebija daudz.

 

Neizšķirtu izdevās panākt pašā otrā puslaika sākumā, kad skaistus vārtus ar galvu guva Riževskis! Atlikušajā laikā vairākās epizodēs labi vārtos nostāvēja Nerugals, bet nevarētu teikt, ka Ventspilij bija nospiedošs pārsvars.

 

Jau otro reizi sezonā komandas noslēdza spēli ar rezultātu 1:1. Turnīra tabulā BFC „Daugavpils” ar 9 punktiem ieņem sesto vietu, bet „Ventspils” turpina cīņu par pirmo vietu.

Nākamā spēle paredzēta 19. augustā plkst. 18:00 pret „Skonto” savā laukumā.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ