Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

17-08-2015

„Lokomotīve” uzvaras attālumā no pirmās vietas


Svētdien Gņezno pie uzvaras Polijas Nice spīdveja līgā izdevās tikt Daugavpils „Lokomotīvei”, kas bija pārāka ar 54:36. Uzvara ļāvusi turnīra tabulā panākt Ribņikas ROW.

Pirms svētdienas cīņas Gņezno „Lokomotīvei” bija labas iespējas pacīnīties par pirmo vietu turnīra tabulā. Tam bija nepieciešama uzvara viesos, kā arī 23. augustā savā trekā uzvara pār tiešo konkurenti Ribņiku. Pirmo no diviem uzdevumiem komanda jau ir izpildījusi.

Sacensību pirmajos divos braucienos tika fiksēti neizšķirti, toties 3. braucienā Fredriks Lindgrens pārī ar Ķastu Puodžuku tika pie dubultuzvaras, izvirzot „Loko” vadībā ar 11:7.

Līdzīgs panākums 4. braucienā Ļebedevam pārī ar Lindbeku, tādējādi jau 16:8! Lai arī vairākos braucienos „Start” izdevās tikt pie neizšķirta un vienā pat uzvarēt, „Lokomotīve” pārliecinoši turējās vadībā, tiekot pie kārotā panākuma 54:36.

Uzvara 23. augustā pret Ribņiku garantēs pirmo vietu noslēguma tabulā, kas pusfinālā pretī dos Bidgoščas „Polonia”.

Gņezno mūsu komandas sastāvā labi nobrauca Maksims Bogdanovs un Ļebedevs (abiem 12+1). Nozīmīgu ieguldījumu panākumā deva Puodžuks ar Lindbeku (10+1), kā arī Fredriks Lindgrens (9+1). Jevgeņijam Kostigovam 1 punkts, bet Ivans Pļešakovs palika bez punktiem.

Jāpiemin, ka sestdien Ļebedevs pasaules junioru čempionāta 2. finālā ieņēma trešo vietu, savukārt Lindbeks bija ceturtais Eiropas čempionāta 3. posmā pieaugušajiem. Lindgrens šajās sacensībās bija sestais. 




Atpakaļ