Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

12-08-2015

Zalivskis piektais kadetu čempionātā, Jurkjans 11. vietā junioriem


Serbijā noslēdzies Eiropas kadetu čempionāts brīvajā un grieķu-romiešu cīņā. Sacensībās iepriecināja Jevgenijs Zalivskis, kurš ieguva 5. vietu. Pasaules junioru čempionātā 11. vietu ieguva Aleksandrs Jurkjans.

 

Jau iepriekš ziņojām, ka par Eiropas čempioni meitenēm svara kategorijā līdz 38 kilogramiem kļuva Jekaterina Jermaļonoka, bet Serbijā cīnījās arī citi mūsu pilsētas sportisti.

 

Svetlana Romanovska svara kategorijā līdz 49 kilogramiem ieņēma 15. vietu, bet no labākās puses sevi parādīja Zalivskis. Pirmajā kārtā viņš piekāpās topošajam čempionam no Turcijas, bet gandarījuma turnīrā ar 5:3 pieveica Čehijas pārstāvi. Bronzas cīņā par Zalivski pārāks bija Azerbaidžānas cīkstonis, tādā veidā mūsu cīkstonis ieguva 5. vietu.

 

Ne tik labi klājās Žanam Lizbovskim, kurš svara kategorijā līdz 54 kilogramiem pirmajā cīņā zaudēja vācietim, ieņemot 19. vietu.

 

Brazīlijā iesācies pasaules čempionāts junioriem, kurā startēja arī Daugavpils grieķu-romiešu cīkstonis Aleksandrs Jurkjans.

 

Pirmajā kārtā daugavpilietis bija brīvs, bet astotdaļfinālā pieveica Kirgiztānas sportistu. Ceturtdaļfinālā pretī stājās japānis, kuram nācās piekāpties. Summā tas deva 11. vietu.

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ