Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-08-2015

„Lokomotīves” spīdvejisti turpina cīņu par pirmo vietu


Nice Polijas spīdveja līgā kārtējā uzvara Daugavpils „Lokomotīvei”, kas savā trekā sagrāva Lodzas „Orzel” ar rezultātu 58:32.

Daugavpils komandas sastāvā šoreiz brauca trīs juniori, jo iespēja tika dota ne tikai Andžejam Ļebedevam, bet arī Ivanam Pļešakovam un Jevgeņijam Kostigovam. No pieredzējušajiem braucējiem nestartēja Antonio Lindbeks. Ne labākajā sastāvā uz Daugavpili atbrauca arī „Orzel” komanda, tādēļ izteikti favorīti bija tieši daugavpilieši.

 

Jau pēc pirmās braucienu sērijas praktiski tika atrisināts uzvarētāja jautājums. Daugavpilieši pilnībā dominēja, panākot iespaidīgo 18:6. Pēc septiņiem braucieniem rezultāts bija jau 31:11, bet tad uz kādu laiku „Loko” apstājās.

Lodzai izdevās pārkārtoties un uzlabot savu sniegumu, tiekot arī pie uzvarām atsevišķos braucienos. Kopējo rezultātu gan tas īpaši neietekmēja un „Lokomotīves” uzvara netika apdraudēta – 58:32.

Iespaidīgi nobrauca Maksims Bogdanovs, kurš uzvarēja visos četros braucienos (12 punkti), spēcīgi bija abi leģionāri Jonass Kilmakorpi un Fredriks Lindgrens (abiem 10+2), kā arī Ļebedevs (10+1). Septiņus punktus atveda Ķasts Puodžuks, Pļešakovam pieci, bet Kostigovam četri punkti.

 

Jau šajās brīvdienās daugavpilieši viesosies Gņezno, bet 23. augustā savā trekā uzņems galvenos konkurentus Ribņikas „ROW”.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ