Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

10-08-2015

Strītbolisti aizvadīja 3. posmu


9. augustā aizvadīts sezonas trešais Daugavpils ielu basketbola posms. Pie Daugavpils Ledus halles par uzvaru cīnījās 25 komandas.

Kā jau šajā sezonā ierasts, komandas cīnās par uzvaru sešās dažādās vecuma grupās puišiem un meitenēm. Šoreiz spēles norisinājās pie Daugavpils Ledus halles uz četriem groziem.

Sākumā par uzvarām cīnījās jaunāko grupu komandas. Puišiem V1 grupā par uzvarētājiem kļuva „Fire Ball”, kas izšķirošajā spēlē ar 4:2 pārspēja „Pērkonu”. Trešajā vietā ierindojās Barselona.

Jaunākajā grupā meitenēm (S1) pārliecinošs triumfs „Oranžajai bumbai”, kas bija pārāka par „Smešarikiem”. Ļoti interesantas spēles tika aizvadītas meitenēm vidējā grupā (S2), kur par uzvarētājām izdevās kļūt komandai „Kraujenskij patrulj”, kas vēl pavisam nesen uzvarēja arī sacensībās Rīgā. Otro vietu ieguva „99”, bet trešajā vietā „Aloha”. Ārpus godalgām palika Lietuvas komanda „Šnio fanes ir ne tik”. Interesanti, ka visas komandas tika vismaz pie vienas uzvaras un vismaz reizi zaudēja.

Vecākajā grupā meitenēm pieteicās tikai viena komanda un tā arī kļuva par uzvarētāju – „West”.

Visvairāk komandu par uzvaru cīnījās vecākajā grupā puišiem (V3), kur desmit komandas tika sadalītas divās apakšgrupās. Savās grupās uzvarēja „Bez nosaukuma” un „X”, bet pusfinālā „X” ar 7:8 zaudēja Krāslavas komandai „Just Green/Labiekārtošana-K”. Tieši Krāslavas komanda uzvarēja arī lielajā finālā, ar 10:5 apspēlējot „Bez nosaukuma”, tādā veidā reabilitējoties par zaudējumu apakšgrupā. Bronzas spēlē Daugavpils Būvniecības tehnikums ar 10:4 pieveica „X”.

V2 grupā uzvara tika Lietuvas komandai „The Golden Boys”, kas lai arī finālā zaudēja, taču „DND” spēlēja ārpus konkurences, jo bija vecāki par pretiniekiem. Višķi ieņēma otro vietu, bet „Pride of Ruģeļi” trešo.

Nākamie posmi tiks aizvadīti septembrī. 




Atpakaļ