Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-07-2015

Daugavpils šāvēji Latvijas kausa izcīņā Ādažos


No 24. līdz 25. jūlijam Ādažos norisinājās Latvijas kausa izcīņas trešais posms šaušanā ar kaujas ieročiem. Starp godalgoto vietu ieguvējiem bija arī Daugavpils sportisti.

 

Sacensībās kopumā piedalījās 15 komandas, 123 vīrieši un 29 sievietes. Noslēdzošais kausa posms visspilgtāk atmiņā paliks Rihardam Gertam, kurš kļuva par uzvarētāju šaušanā ar kaujas ieroci no 25 metriem. Trešo vietu ieguva Andris Vagalis, bet komandu vērtējumā Daugavpilij 2. vieta. Vēl komandā startēja Juris Ancāns un Anete Vagale, jo komandā vienmēr bija jābūt vienai sievietei.

 

Dāmu ieskaitē 6. vietu ieguva Arta Vagale, 11. vietā Vija Vagale, bet 12. vietā Anete Vagale.

 

Ātršaušanā no 25 metriem Daugavpils komandai vēl viena otrā vieta (tas pats četrinieks - Ancāns, Vagalis, Vagale, Gerts). Individuālajā ieskaitē Gerts ieņēma piekto vietu, Vagalis septīto, bet Ancāns astoto. Dāmām Arta Vagale bija piektā, Anete Vagale sestā, bet Vija Vagale ieņēma astoto pozīciju.

 

Šaušanā ar ieroci no 50 metriem Daugavpils komanda ieguva trešo vietu (Mantas Meiļiūnas, Andris Vagalis, Vija Vagale, Arta Vagale). Individuāli vislabākais rezultāts Artai Vagalei, kas noslēdza labāko trijnieku.

 

Augustā Ādažos Daugavpils komanda piedalīsies Latvijas čempionātā ar kaujas ieročiem.

 

 

 

 

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ