Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

05-04-2011

Sporta ziņas


Hokejs (05.04)

 

Pilsētas hokeja čempionātā aizvadītas kārtējās spēles, tāpat divus mačus savu skatītāju priekšā aizvadījuši SCDL U-18 grupas puiši.

 

Latvijas jaunatnes hokeja čempionātā nedēļas nogalē U-18 vecuma grupā SCDL puiši tika pie divām uzvarām pār "Unistars" vienību. Pirmajā dienā tika uzvarēts ar 10:8, bet otrajā krietni pārliecinošāk - 13:2.

 

SCDL veiksmīga nedēļas nogale arī pilsētas hokeja čempionātā. Elites līgas spēlē pēcspēles metienos izdevās pārspēt "Latgale Pro" - 6:5. Pa diviem vārtiem Daniilam Kuļikovam un Leonardam Rimjānam.

Citās spēlēs "Latgale Pro" ar 4:1 pārspēja "Rokišķi", bet "DLLA" ar 12:0 "Juodupe". Veterānu līgā "Rēzekne" ar 8:1 apspēlēja "Vilces".

 

Daugavpilī aizvadīts starptautisks taekvando turnīrs (05.04)

 

2. un 3. aprīlī Daugavpilī norisinājās starptautiskā taekvando turnīra "Baltijas olimpiskais kauss" 3. kārta. Vairāk nekā 200 sportistu no sešām valstīm demonstrēja savu meistarību pilsētas publikai.

 

Starp dalībniekiem bija sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas. Sportisti vecumā no septiņiem līdz 17 gadiem sacentās dažādos vispārīgos vingrinājumos (pumse), sitienos uz ātrumu un spēku, kā arī brīvajos dueļos. Sīvā konkurencē Daugavpils sportisti tika pie sešām zelta, deviņām sudraba un astoņām bronzas godalgām cīņas elementos, bet individuālajos vingrinājumos pie trīs zelta, divām sudraba, kā arī četrām bronzas medaļām.  

 

Visi Daugavpils sportisti ir trenera Borisa Ivanova audzēkņi. Pirms sportistu apbalvošanas tika sveikti arī labākie 2. kārtas sacensībās, kuras janvārī norisinājās Jelgavā. Par labāko komandu tika atzīts Latgales taekvando centrs "Jitae".

 

Nākamie starti mūsu audzēkņiem paredzēti Rīgā un Berlīnē, bet Eiropas čempionātam Latvijas izlases sastāvā turpina gatavoties kadeti Maksims Habarovs un Oskars Buķis.

 

Pirmās vietas mūsu komandā sparingos ieguva: Kirils Ivanovs, Daniils Buļukevičs, Jēkabs Medvedevs, Oskars Buķis, Maksims Habarovs, kā arī Irīna Djadinova.

 

Sudraba medaļas Renātam Soveļjevam, Denisam Šmeisam, Polīnai Timofejevai, Viktorijai Ļahai, Elīnai Turbinai, Aleksandram Minkevičam, Kirilam Jakovļevam, Anastasijai Špandarukai, kā arī Elīzai Koli. Pie trešajām vietām tika Deniss Tugoļevs, Evards Salna, Anna Kazarinova, Edgars Avramenko, Andžejs Austis, Iļja Čemiss, Dmitrijs Nakonečņikovs, kā arī Aļģerts Kligulis.

 

Individuālajos vingrinājumos uzvaras Aļģertam Kligulim (2 zelti) un Vladislavam Korotkovam. Divas otrās vietas Maksimam Habarovam, bet pie trešajām vietām tika Vladislavs Peipiņš, Raivo Ciematnieks, Oskars Buķis un vairākkārt pieminētais Habarovs.  

 

Tuvojas florbola čempionāta fināls (05.04)

 

Jau šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts Latvijas 2. florbola līgas Daugavpils reģiona finālspēles. Viena no finālistēm jau ir zināma, bet otra tiks noskaidrota sestdien.

 

Daugavpils pilsētas čempionāta regulārā turnīra pārliecinošā uzvarētāja "Latgale" jau nodrošinājusi sev vietu finālā, pusfinālcīņā ar 7:4 apspēlējot "42km.lv". Fināla pretiniece vēl nav zināma, jo "Michel d.Oro" un "O2" savu pusfinālmaču aizvadīs sestdien.

 

Regulārajā turnīrā augstāku vietu ieguva "Michel d.Oro", taču "O2" sezonas gaitā uzlaboja savu sniegumu, tādēļ mūs gaida interesanta cīņa. Šī spēle Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks aizvadīta sestdien plkst. 12:00.

 

Jau svētdien tiks aizvadīts arī fināls, kurā savā starpā tiksies otrā pusfināla uzvarētāja un "Latgale". Visus florbola cienītājus aicinām apmeklēt noslēdzošo gada maču svētdien plkst. 14:00 turpat Olimpiskajā centrā. Spēles starplaikos atnākušajiem līdzjutējiem būs iespēja piedalīties konkursos, kuros varēs iegūt arī patīkamas balvas.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ