Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

15-07-2015

BFC „Daugavpils” jaunie futbolisti prestižā turnīrā Zviedrijā bez zaudējumiem


BFC "Daugavpils" 2001. gadā dzimušo futbolistu komanda lieliski aizvadījusi pasaulē lielākā jauniešu futbola turnīra "Gothia Cup" grupu turnīru, ieņemot pirmo pozīciju.

U14 vecuma grupas turnīrā BFC "Daugavpils" ir viena no 215 komandām no 38 valstīm, kas piedalās šajā prestižajā bērnu futbola turnīrā. Mūsu komanda Gēteborgā uzturās jau vairākas dienas un ne bez panākumiem! Pēc iespaidīgās atklāšanas ceremonijas bija pienācis laiks pierādīt savu varēšanu arī laukumā.

Pirmajā apakšgrupas spēlē ar 4:0 tika sagrauta Zviedrijas komanda IK "Oddevold", bet otrajā dienā saspringtā galotnē, neilgi pirms spēles beigām atvairot pendeli, izrauta uzvara pār citu Zviedrijas komandu IK "Sirius" – 1:0. Šī uzvara garantēja komandai izkļūšanu no grupas, kā arī saglabāja labas izredzes uz pirmo vietu apakšgrupā. Savu darbiņu pret Francijas komandu no Parīzes puiši paveica lieliski, nospēlējot 0:0, kas garantēja pirmo vietu!

Pirmā vieta automātiski garantē tikšanu 1/32, kur pretiniekos būs IF "Elfsborg" un GIF "Nike" spēles uzvarētāja. Šī spēle notiks 16. jūlija rītā.

Turēsim īkšķus par mūsu futbolistiem!




Atpakaļ