Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2011

Daugavpilī notiks Eiropas čempionāts snukerā


2012. gada aprīlī Daugavpilī norisināsies Eiropas čempionāts snukerā pāriem. Lai iepazītos ar pilsētu, kur notiks čempionāts, 26. septembrī Daugavpili apmeklēja Eiropas biljarda federācijas ģenerālsekretārs Maksims Kasiss.

Viņš apmeklēja Daugavpils Olimpisko centru, kur arī notiks sacensības, viesnīcu, citu pilsētas infrastruktūru un palika ļoti apmierināts. Viņam ļoti iepatikās tas, ka mūsu Olimpiskais centrs ir multifunkcionāls, ko varēs izmantot sportisti ārpus sacensībām.

Maksimam Kasis viss tik ļoti iepatikās, ka sāktas sarunas arī par individuālā Eiropas čempionāta snūkerā rīkošanu Daugavpilī. Pēc pilsētas apskates Maksims Kasis viesojās Daugavpils Domē, kur notika tikšanās ar Daugavpils Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu un Sporta pārvaldes vadītāju Aleksandru Isakovu.

“ Mēs Jūs ļoti gaidījām, jo čempionāts ir lieliska iespēja prezentēt savu pilsētu, tā ir jauna pieredze un liels gods pilsētai. Snukers Daugavpilī ir maz pazīstams sporta veids, tāpēc arī no šī viedokļa čempionāts ir interesants. Vēlos izteikt gandarījumu par Daugavpils sportistes Vasiljevas sasniegumiem, pateicoties kuriem čempionāts notiks mūsu pilsētā.”, uzsvēra Žanna Kulakova.

Daugavpils sportiste Tatjana Vasiljeva šogad ieguva 2. vietu Eiropas čempionātā, tā federācija uzzināja par Daugavpili un nolēma rīkot nākamā gada čempionātu tieši Daugavpilī.

Čempionāts notiks 8 dienas, piedalīsies 150 sportisti.

 

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ