Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

13-07-2015

BFC „Daugavpils” pēdējās sekundēs nenotur uzvaru Liepājā


Smscredit.lv futbola Virslīgā pie punkta pret čempionāta līdervienību „Liepāju” izdevies tikt BFC „Daugavpils”, kas viesos nospēlēja 1:1. Futbolisti uzvaru no rokām izlaida tikai pēdējās cīņas sekundēs.

BFC „Daugavpils” uz spēli Liepājā devās bez vairākiem ierastajiem pamatsastāva futbolistiem, jo daudzi no viņiem bija aizņemti savā darba vietā. Kā arī varēja gaidīt, krietni labāk nokomplektētā Liepājas vienība uzbruka krietni vien vairāk un pirmajā puslaikā neizmantoja vairākas labas iespējas izcelties. Jāuzslavē daugavpiliešu vārtsargs Vladislavs Kurakins, kurš vairākās epizodēs glāba komandu.

Izturējuši mājinieku spiedienu otrā puslaika ievadā pēc Viktora Litvinska centrējuma bumbu vārtos ieraidīja Edgars Vērdiņš, negaidīti izvirzot vadībā Daugavpili – 1:0! Liepāja atkal devās uzbrukumā, bet viesu aizsardzība turējās visiem spēkiem, pamazām piespiežot pretinieku atkāpties tālāk no mūsu vārtiem. Izcilu iespēju Liepājai neizmantoja Kristaps Grebis, bet jau pēc divām minūtēm tikpat labu iespēju panākt 2:0 neizmantoja Jurijs Sokolovs.

 Likās, ka spēle noslēgsies ar rezultātu 1:0, tomēr kompensācijas laika pēdējās sekundēs pēc tālas piespēles un bumbas atsitiena pret Dmitrija Klimaševiča galvu Dāvis Ikaunieks izrāva neizšķirtu Liepājai – 1:1.

Turnīra tabulā Liepāja joprojām ir pirmajā pozīcijā, bet BFC „Daugavpils” ir sestajā vietā.




Atpakaļ