Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

26-09-2011

Sporta ziņas


„Latgale” piekāpjas favorītiem (26.09)

 

Daugavpils „Latgales” hokejisti piedzīvojuši pirmo zaudējumu Latvijas atklātajā hokeja čempionātā, ar 3:6 piekāpjoties „Ozolnieki-Monarch” spēlētājiem.

 

Sezonu „Latgale” iesāka ar divām visnotaļ pārliecinošām uzvarām, bet sestdien hokejistus gaidīja smags pārbaudījums „Ozolnieki-Monarch” izskatā. Šī komanda šogad būs viena no galvenajām pretendentēm uz uzvaru čempionātā.

 

Viesi atklāja spēles rezultātu mača 9. minūtē, bet Renārs Zeltiņš atjaunoja līdzsvaru. Perioda izskaņā viesiem atkal precīzs metiens, uz kuru atbildēja Aleksejs Ratnieks, taču turpinājumā vairs „Latgale” nespēja konkurēt ar pretinieku. Zaudējums ar 3:6. Trešos mājinieku vārtus guva Artjoms Balaba.

 

 

„BFC Daugava” nenotur uzvaru (26.09)

 

Latvijas 1. futbola līgā nav izdevies noturēt uzvaru „BFC Daugavai”, kas savā laukumā nospēlēja 1:1 ar „Tukumu 2000/TSS”.

 

Spēli daugavpilieši iesāka ļoti veiksmīgi, jo jau pašā tās sākumā ar precīzu raidījumu izcēlās Māris Jasvins. Līdz pat mača izskaņai „Daugava” saglabāja šo vienu vārtu pārsvaru, taču pāris minūtes pirms cīņas noslēguma viesi izlīdzināja rezultātu – 1:1.

 

Ieilgusī neveiksmju sērija likusi turnīra tabulā atkāpties līdz pat astotajai vietai, taču ir visas iespējas ielauzties labāko sešiniekā.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ