Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-07-2015

Daugavpilī notiks Latvijas minifutbola čempionāta atklāšanas posms


Jau otro gadu pēc kārtas stadionā „Celtnieks” norisināsies Latvijas minifutbola čempionāta posms. Šogad amatieru futbola komandas tiek aicinātas piedalīties turnīrā 11. jūlijā no plkst. 10:00.

2014. gadā pirmo reizi Daugavpilī tika aizvadīts viens no „Mītava Open” kvalifikācijas posmiem. Šogad praktiski identisks sacensību formāts, taču mainījies turnīra nosaukums – „Latvijas minifutbola čempionāts”. Tas ir vērienīgākais amatieru futbola čempionāts Latvijā.

Pamatnoteikumi nav mainījušies – katrā komandā vienlaicīgi laukumā atrodas seši spēlētāji, spēle rit 15 minūtes (finālspēles rit ilgāk), turnīrā aizliegts piedalīties profesionāliem futbolistiem.

Kopumā tiks aizvadīti četri atlases posmi, no kuriem pirmais norisināsies tieši Daugavpilī. Lielais fināls tiks aizvadīts Aizkrauklē 22. augustā. No Daugavpils posma finālam automātiski kvalificēsies 3 labākās komandas, bet pārējās komandas krās ieskaites punktus ar iespēju tikt starp tām astoņām komandām, kas pēc punktiem tiks lielajā finālā. Čempionāta uzvarētāji kvalificēsies Baltijas čempionātam.

Daugavpils posmu organizē Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar Latvijas Minifutbola asociāciju.

Pieteikties Daugavpils posmam var līdz 10. jūlijam šeit: http://www.minifutbols.lv/pieteiksanas/


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ