Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

18-06-2015

20. jūnijā tiks atklāta Stropu aktīvās atpūtas trase


 

Jau šajā sestdienā tiks oficiāli atklāta Stropu aktīvās atpūtas un sporta trase. Ikviens tiek aicināts piedalīties svinīgajā atklāšanā, veicot vienu apli jaunajā trasē! Oficiālā trases atklāšana ieplānota plkst. 11:00.

Tieši Stropu trases oficiālā atklāšana ievadīs jauniešu festivālu „Urbanstyle”, kas šoreiz norisināsies sporta bāzes „Dzintariņš” teritorijā (Krimuldas iela 41). Sporta bāzē „Dzintariņš” norisināsies arī Daugavpils ielu basketbola čempionāta 2. posms, bet uz skatuves būs iespēja vērot dažādus deju priekšnesumus, ekstrēmos sporta veidus un daudz ko citu. „Urbanstyle” festivāla atklāšana ieplānota plkst. 12:00, bet ielu basketbola čempionāta sākums meitenēm no plkst. 11:00 (puiši sāks plkst. 14:00).

Stropu trases atklāšanā tiek aicināts piedalīties ikviens gribētājs, kurš varēs veikt vienu simbolisko apli jaunajā trasē (3 kilometri), pie tam to varēs veikt jekbādā veidā – skrienot, nūjojot, braucot ar divriteni, skrituļslidām vai vienkārši ejot. Aicinām dalībniekus ierasties uz atklāšanu laicīgi (līdz plkst. 10:40), lai pirms starta neradītu nevajadzīgu haosu un drūzmēšanos.

Pulcēšanās vieta paredzēta aiz sporta bāzes „Dzintariņš” (Priedaines iela, trases paplašinājums). Visi simboliskā apļa veicēji saņems piemiņas dāvanas, kā arī tiks laipni aicināti apmeklēt „Urbanstyle” festivāla pasākumus, kuri notiks trases apkārtnē.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ