Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-06-2015

Renovētajos pludmales volejbola laukumos aizvadīts 1. čempionāta posms


Sestdien par godu Daugavpils pilsētas svētkiem, tika oficiāli atklāti renovētie pludmales volejbola laukumi Stropu pludmalē. Turnīru atklāja atklātā pilsētas čempionāta 1. posms.

Stropu pludmalē pilsētnieku ērtībai tagad būs pieejama četri augstākās kvalitātes volejbola laukumi, pie tam turnīru laikā skatītājiem būs iespēja vērot spēles no jaunajām tribīnēm. Sestdien oficiālā atklāšanas ceremonijā piedalījās Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis.

Daugavpils čempionāta 1. posmā kopumā piedalījās 15 pāri, kuri cīnījās par uzvarām vīriešu un sieviešu grupās. Par uzvarētājiem vīriešiem kļuva Arvīds Ribickis pārī ar Maksimu Sergejevu, kuri trīs setu cīņā finālā ar 12:15, 15:10, 11:9 pieveica Dmitriju Lavrenovu ar Oļegu Seļskovu.

Bronzas spēlē Ainārs Zilinskis/Dainis Pokulis ar 15:13, 15:13 uzvarēja Mareku Lazuko/Viktors Tarakanovs.

Sieviešu grupā piecu pāru konkurencē vislabāk veicās Nadeždai Saveļjevai ar Elzu Smilškalni, kuras uzvarēja trīs spēlēs, bet piekāpās Anastasijai Kravčenokai ar Terēzu Hrapāni (1:2). Kravčenoka/Hrapāne vienā no spēlēm zaudēja Inesei Raciņai ar Darju Povareškinu, tādēļ beigās palika otrās, bet trešo vietu izcīnīja Elvita Dolotova un Ieva Petrova.

Nākamais posms Stropu pludmalē norisināsies 20. jūnijā.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ