Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-06-2015

Pilsētas svētki: Pirmais ielu basketbola čempionāta posms


Turpinot vairāku gadu tradīciju, arī šogad pilsētas svētku svinībās tiks dots starts jaunajai Daugavpils ielu basketbola čempionāta sezonai. Pirmā posma sākums paredzēts 7. jūnijā plkst. 12:00.

Daugavpils ielu basketbola čempionāts jau vairākus gadus ir viens no populārākajiem vasaras sporta veidiem, kurā piedalās dažādākā vecuma puišu un meiteņu komandas. Pagājušajā gadā vismaz vienā posmā piedalījās 49 komandas, bet vislielākā atsaucība bija uz pirmo posmu, kad piedalījās 29 komandas no piecām valstīm.

Arī šogad turnīrā dalību jau apstiprinājušas komandas no Lietuvas un Latvijas, kā arī no ASV. Cīņas par uzvaru ritēs sešās dažādās vecuma grupās puišiem un meitenēm. Tiek plānots, ka piedalīsies vismaz 30 komandas, bet, iespējams, tiks labots šo sacensību rekords, kad 2013. gadā pieteicās pat 41 komanda!

Reģistrācija sacensībām ieplānota plkst. 11:00, bet sacensību sākums Vienības laukumā plānots plkst. 12:00. Dalība sacensībās būs bezmaksas.

Plašāka informācija un sacensību nolikums Daugavpils ielu basketbola čempionāta facebook lapā: https://www.facebook.com/pages/Daugavpils-ielu-basketbola-%C4%8Dempion%C4%81ts/767169676736534

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ