Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

03-06-2015

Daugavpils šāvēji palīdzēja Latvijai uzvarēt Baltijas valstu čempionātā


No 29. līdz 31. maijam Dobelē norisinājās Baltijas kausa izcīņa ložu šaušanā, kurā četru valstu konkurencē triumfēja Latvijas izlase.

2015. gada Baltijas kausa izcīņas turnīrs šaušanā šoreiz tika sarīkots Latvijā, kur mūsu izlasei konkurenci sastādīja Somijas, Lietuvas un Igaunijas šāvēji. Cīņā par uzvaru komandu ieskaitē Latvija izrādījās vislabākā.

Mūsu izlasi pārstāvēja arī vairāki Daugavpils šāvēji. Latvijas izlases sastāvā junioru grupā (līdz 20 gadu vecumam) lielisks starts Annai Vojevodskai. Kvalifikācijas sacensībās šaušanā ar pneimatisko pistoli viņa sasniedza otro labāko rezultātu, bet finālā ieguva trešo vietu!

Līdz finālam junioru sacensībās tika arī Artjoms Latišenko. Kvalifikācijā viņš sasniedza astoto rezultātu, bet finālā pakāpās līdz sestajai vietai.

Sievietēm Jevgeņija Goršalatova palika soli aiz labāko astotnieka – devītā vieta. Jāpiemin, ka šajās sacensībās startēja tikai katrs valsts labākie šāvēji. Šādu iespēju bija izcīnījis arī Artjoms Grigorjevs, bet darba dēļ nespēja uz tām doties.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ