Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

21-09-2011

„Latgale” mājās neatstāj variantus „Rīgai-95”


Latvijas Atklātā hokeja čempionāta lielākā daļa komandu vakar atpūtās, bet Daugavpils „Latgale” aizvadīja pirmo sezonas mājas spēli, uzņemot „Rīgu-95”.

 

Hokeja kluba „Latgale” vadība uz pirmo mājas spēli sagādāja saviem atbalstītājiem labu dāvanu – visiem interesentiem bija iespēja skatīt spēli bezmaksas. Pāris simtus skatītāju arī izdevās savākt. Pati spēle, kā arī bija gaidāms, aizritēja ar mājinieku pārākumu.

 

Rezultātu septītajā minūtē ar precīzu metienu no zilās līnijas vārtu augšējā stūrī atklāja Renārs Zeltiņš. 13. minūtē ar precīzu metienu no vārtu priekšas 2:0 panāca vakara galvenais varonis Antons Kuzņecovs. Līdz pirmajam pārtraukumam Dmitrijs Larionovs vēl par vienu ripa palielināja pārsvaru.

 

Vienīgos „Rīgas” vārtus pēc skaista soloreida guva Rūdolfs Pētersons, bet turpinājumā atkal pārsvars bija „Latgalei”. Kuzņecovs bija precīzs divas reizes, pa vienam labam uzmetieniem Virkstenism un Vitālijam Ļeščovam, kas garantēja pārliecinošu uzvaru ar 7:1.

 

Šajā mačā piecas(!) rezultatīvas piespēles Denisam Martjušovam, bet Antonam Kuzņecovam ne tikai trīs vārti, bet arī viena rezultatīva piespēle. „Latgalei” otrais panākums divās spēlēs.

 

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ