Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

29-05-2015

Daugavpils atklātais čempionāts karatē


23. maijā Krievu liceja sporta zālē norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts karatē un „Sochin Cup”. Sacensības organizēja „Sochin Karate Club” (vadītājs Sergejs Ivaņko).

Pilsētas čempionāts norisinājās uz diviem laukumiem pēc WKF noteikumiem četrās dažādās kategorijās. Sportisti par uzvarām cīnījās sumo, komandu sumo, Kata un Kumite.

Sacensības tiesāja sertificēti tiesneši: Igors Savickis, Tatjana Šeršņeva, Aleksandra Lebedeka un viņu palīgi no citiem klubiem. Kopumā sacensībās piedalījās 112 sportisti no Latvijas un Lietuvas.

Starp dalībniekiem bija „Sochin”, Daugavpils Karatē skola (S.Čapulis), Sakura Rēzekne (A.Čugrinova), Dagdas Karatē klubs (I.Savickis), Dairjki Ilūkste (T.Šeršņeeva), Vitus Jelgava (V.Mišins) un Zarasai (T.Gusevas).

No „Sochin” visvairāk var atzīmēt Veroniku Moskaļovu (divi zelti), Sergeju Kudli (4 zelti), Anastasiju Vasiļjevu (divi zelti), Aleksandru Lipski. Ļoti iepriecināja jaunie cīkstoņi Gļebs Jodčiks, Romāns Germans, Vladislavs Milaševičs un citi mazuļi.

Kopvērtējumā trešo vietu ieguva Dagdas Karatē klubs, otrajā vieta Sakura, bet pirmajā vietā Daugavpils Karatē skola. „Sochin” audzēkņi gatavosies vasaras treniņnometnei un pārbaudījumiem, kas viņus tur sagaida.

 


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ