Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-05-2015

Kanādas volejbolistes pārspēj Daugavpili


„Atheletes in Action” sieviešu volejbola komanda, kurā spēlēja Kanādas un Baltkrievijas volejbolistes piecos setos pārspēja Daugavpils pilsētas komandu, kas sevī apvienoja labākās sporta skolas audzēknes un pieredzējušās spēlētājas.

Pirmā Kanādas volejbola komandas viesošanās Daugavpilī sapulcināja prāvu līdzjutēju loku Daugavpils BJSS lielajā zālē. Viešņu sastāvā bija dažāda vecuma Kanādas volejbolistes, kuras pastiprinājās ar Baltkrievijas čempionātā spēlējošajām baltkrievietēm. Tas vieglu dzīvi Daugavpilij nesolīja. Spēles pirmajos divos setos Daugavpili pārstāvēja BJSS vecāko grupu audzēknes, bet 3. un 4. setā spēlēja Daugavpils dāmu komanda (LDZ Cargo).

Pirmais sets aizritēja kanādiešu zīmē, jo izdevās uzvarēt pārliecinoši ar 25:16. Daugavpils saņēmās otrajā setā, kurā uzvarēja visnotaļ pārliecinoši ar 25:18. Arī trešajā setā uzvara Daugavpilij (25:21), bet viešņas reabilitējās ceturtajā setā – 25:20.

Izšķirošais sets ritēja punkts punktā, tomēr galotnē pārākas bija kanādieties, izcīnot panākumu gan setā, gan visā spēlē – 15:13!

Par labākajām spēlētājām Daugavpils komandas sastāvā tika nosauktas Anastasija Samohina un Darja Tarasenko.

Kanādas komanda savu Eiropas tūri turpinās Ventspilī, kur aizvadīs spēles ar Ventspils un Kuldīgas komandām.

 
Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ