Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

28-05-2015

Pirmajā Daugavpils tautas bumbas čempionātā piedalījās vairāk nekā 150 skolēnu


Stadionā „Celtnieks”, spītējot lietum un drēgnajam laikam, trešdien valdīja liels troksnis, jo pirmo reizi Daugavpilī norisinājās Daugavpils atklātais čempionāts tautas bumbā.

Sacensībās piedalījās skolas no Daugavpils, kā arī viesi no Utenas. Nākotnē plānots šādas sacensības padarīt par tradicionālām un piesaistīt arvien vairāk skolēnu no Latgales un citiem Latvijas reģioniem.

Cīņa notika četrās dažādās grupās 5.-6 un 7.-8. klašu skolniekiem un skolniecēm. Kopumā piedalījās 15 komandas, katrā no kurām bija vismaz desmit spēlētāji. Visspraigākā cīņa par uzvaru ritēja jaunākajā puišu grupā. Par uzvarētājiem kļuva Daugavpils 15. vidusskolas komanda, kas apsteidza Daugavpils 6. vidusskolu. Labāko trijnieku noslēdza Poļu ģimnāzija, izšķirošajā spēlē pārspējot Logopēdisko internātpamatskolu.

Meitenēm šajā pašā grupā nepārspētas bija Daugavpils 15. vidusskolas 1. komandas meitenes. Otrajā vietā 15.vidusskola-2, bet trešās bija Poļu ģimnāzijas meitenes.

Vecākajā grupā puišiem fantastisku sniegumu demonstrēja Utena, kas visnotaļ pārliecinoši kļuva par turnīra uzvarētāju. Vislielākās problēmas lietuviešiem sagādāja Daugavpils 6. vidusskola, kas ieņēma trešo vietu. Otro vietu izrāva Daugavpils 15. vidusskola.

Meitenēm ļoti interesantā duelī Daugavpils 15. vidusskola tika galā ar Daugavpils 16. vidusskolu.

 Sacensības organizēja Daugavpils Sporta pārvalde sadarbībā ar Izglītības pārvaldi.


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ